https://www.comfort-fit.be/
0460/975.333 info@comfort-fit.be

Restart – traject

Met het Restart-programma zal je op een 100% natuurlijke manier leren omgaan met voeding en je lichaam in de juiste balans brengen. Over verschillende fases zal je je einddoel bereiken: je ideale gewicht krijgen en levenslang leren behouden.

Samen met mij (je persoonlijke coach) ga je op zoek naar wat goed en minder goed werkt voor jouw lichaam. Het restart traject is zoveel meer dan een dieet, omdat jij je eigen coach wordt, waardoor je levenslang van een gezonder lichaam kan genieten en tegelijkertijd ook van lekker eten en een glaasje.

Hoe werkt het?

Het restart traject werkt in 3 fases.
Een ontgiftingsfase, een zoekfase en een leeffase. Met de restart informatie die we je aanreiken kan je kennis opdoen en in de praktijk omzetten. Tijdens het traject word je je eigen coach, je stelt onder meer zelf je voedingsschema op, maar je mentor ziet je wekelijks om je daarbij te begeleiden. Tijdens dat moment bespreken jullie je vorderingen.

Hoe lang duurt het?

Restart is een traject dat van vier weken tot een jaar loopt, afhankelijk van je persoonlijke noden. Al voor het kwijtspelen van een paar kilo’s kan je met restart aan de slag, maar ook voor 40 tot 50 kilo. Het einddoel is je streefgewicht, maar ook de mindshift en de kennis om je streefgewicht blijvend te behouden.

Wie kan het traject volgen?

Restart is er voor mannen en vrouwen, in alle verschillende levensfases. Ben je een jonge mama die haar zwangerschapskilo’s wil kwijtraken? Zit je in de menopauze? Ben je een man die fitter door het leven wil gaan? Afhankelijk van je lichaamsbouw, je levensfase en je streefgewicht stemmen we een persoonlijke aanpak af op je specifieke wensen, ook als je vegetarisch bent.

Wat kan ik verwachten?

Een regulier dieet voor een korte periode zorgt ervoor dat je snel afslankt, maar eenmaal dat je ermee stopt, komen de kilo’s er snel weer bij. Met restart kom je te weten hoe je lichaam reageert op specifieke voedingsstoffen, waardoor je jezelf ook nadien kan monitoren. Van lichamelijke kwaaltjes als hoofdpijn, een opgeblazen gevoel en maagproblemen ben je met restart snel verlost. En meer energie en tevredenheid over je lichaam zijn misschien nog wel de grootste benefits.
Dankzij de opgedane kennis kan je herval snel in de kiem smoren.

De 3 fases

Fase 1: ontgifting

De eerste fase is de ontgiftingsfase, waarbij je lichaam herstelt. In deze fase worden een aantal voedingsingrediënten weggelaten. Zo gun je je maag en darmen rust. Je neemt elke ochtend het voedingssupplement in en eet alleen lichte voeding, zodat beide organen zich kunnen herstellen. Je lichaam ontdoet zich tijdens deze ontgiftingsfase van afvalstoffen. Het zuivert zich, wat noodzakelijk is voor een goed werkend metabolisme.

Fase 2: zoeken

De tweede fase is de zoekfase. We introduceren opnieuw bepaalde voedingsstoffen en gaan telkens kijken hoe je lichaam erop reageert. Zo ontdek je welke voedingsstoffen je nodig hebt om een stabiel gewicht te behouden en welke je beter van je boodschappenlijstje schrapt.

Hoe lang deze fase duurt is afhankelijk van jouw specifieke wensen. Uiteraard ga je hier nog steeds gewicht blijven verliezen.

Fase 3: leven

De derde fase is de leeffase. Samen met je mentor bedenk je een realistisch plan dat je ook na restart een stabiel gewicht garandeert. Je hebt leren compenseren en bent met je nieuwe kennis eigen coach over je lichaam.

De ampul: het voedingssupplement

De ampul is een 100% natuurlijk voedingssupplement die je enkel in de eerste fasen dient in te nemen. De ampul helpt je vetverbranding te verhogen en je hongergevoel te onderdrukken. Ze brengt je ook emotioneel in balans, waardoor je minder snel gaat snacken en stabieler gaat voelen.

Boost – traject

Het boost traject is een makkelijk traject om enkele kilo’s kwijt te geraken op een gezonde en efficiënte manier.

Hoe werkt het?

Het boost traject is gebaseerd op gezonde voeding en ondersteuning van de LIVLIV afslankthee en relaxthee.

Gezonde voeding is de belangrijkste motor maar dankzij de ondersteuning van de afslankthee gaan we de vetverbranding stimuleren. De combinatie van de voeding en de afslankthee zorgen ervoor dat je ook buikvet gaat verbranden. In de avond ga je dan lekker slapen en tot rust komen met de relaxthee zodat je lichaam kan recupereren.

Hoe lang duurt het?

Het Boost traject kan op je eigen tempo. Wil je het doen zonder te zondigen dan kan je snel gaan vermageren. Zondig je af en toe nog dan gaat het iets trager. Ook elk lichaam is anders. Wees mild en luister naar je lichaam.

Wie kan er aan deelnemen?

Iedereen kan het boost traject volgen behalve mensen die gevoelig zijn aan cafeïne, zwangere en borstvoeding gevende mama’s, ouderen en kinderen. Let ook op indien je hartproblemen hebt gehad, raadpleeg dan eerst je arts.

Wat kan ik ervan verwachten?

De trajecten zijn opgebouwd vanuit 1 groot doel. Ervoor zorgen dat je bewust gaat worden hoe belangrijk je lichaam & geest is en dat gezonde voeding daar een immense rol speelt samen met de extra ondersteuning. Indien je hier voor jezelf gaat zorgen en de LIVLIV regels gaat hanteren dan kan je die gezonde levensstijl gaan hanteren, je ideale gewicht bereieken en behouden.

Contactgegevens

Adres

Frenchlaan 49, 8900 Ieper

Telefoonnummer

0460/975.333

Social media